Bröllop

Bröllopsblommor

Vilken ära det är att få vara med och skapa blommor till en av livets största dagar! Oavsett om ni bara önskar en brudbukett eller vill ha hela paketet med brud- och tärnbuketter, corsage, bordsdekorationer, dekorationer till vigselplats m.m. så hjälper vi er gärna.

Kontakta oss för att boka konsultation, så kan vi tillsammans gå igenom era tankar och önskemål.

Vår stil

Vi brinner för det jordnära, naturliga och vilda. Dova färger, trädgårdskänsla och mycket grönt beskriver vår personliga stil. Vi älskar att framhäva det vackra säsongen har att erbjuda – alla årstider har fantastiska blommor, kvistar och grenar att välja på.

Självklart hjälper vi dig att binda och skapa i den stil du önskar, oavsett färg, form och känsla.

Konsultation & förberedelser

Under konsultationen sitter vi ner och går igenom era tankar och önskemål inför er stora dag. För att vi ska få ut så mycket som möjligt under vår konsultation ber vi er att tänka igenom och förbereda följande information:

– Har bröllopet ett tema?
– Hur ser brudklänningen ut?
– Vilka färger ska brudgummen och resterande sällskap bära?
– Vad är er budget?
– Vilken känsla vill ni att blommorna ska förmedla?
– Vilka blomsorter tycker ni om? Vilka vill ni undvika?
– Vilka färger vill ni hålla er till? Vilka vill ni undvika?

Vi rekommenderar att man själv letar inspirationsbilder på exempelvis Pinterest, Google eller sociala medier och sparar dessa för att visa oss under konsultationen. På så sätt får vi en tydligare bild av den känsla ni är ute efter, som ibland kan vara svårt att förklara med enbart ord. Ju fler bilder, desto bättre! 🙂


Brudbukett

från 1500:-

Brudbuketten kanske är det viktigaste blomsterarrangemanget på hela dagen. Den ska på ett personligt sätt spegla bruden, matcha känslan, färgerna och stilen på hela bröllopet, samt vara ett vackert blickfång under hela er stora dag. Pris varierar beroende på storlek, form och val av blommor. Snittpriset för en brudbukett ligger på ca 2000:- men kan anpassas helt efter er budget (från 1500:- och upp). Som brud får du vara så pass involverad i designen av brudbuketten som du själv önskar, vissa överlåter hela processen till oss och ger oss fria händer att skapa efter ett visst tema, medan andra vill vara med och välja exakta blommor, färger och form. Det är helt upp till dig! Vi hjälper dig på vägen oavsett, så att din brudbukett blir precis som du alltid drömt om.


Corsage

från 100:-

Corsage, eller knapphålsblomma, bärs traditionellt av brudgummen under ceremonin och fästs på kavajslaget. Det blir även allt vanligare att marskalkar och brudparets pappor bär corsage. Corsaget är tänkt att spegla hur brud och brudgum binds samman livet ut, och kan därför med fördel bestå av samma blomster och färger som brudbuketten.


Tärnbuketter

från 300:-

Tärnornas och näbbarnas buketter är ofta lite mindre till storlek och skapas för att matcha bröllopets stil. Många väljer att låta dem bindas som mindre och enklare varianter av själva brudbuketten.


Bröllopsdekorationer

Att smycka bröllopslokalen med blommor gör mycket för stämningen. Vi hjälper er gärna med blommor till vaser att ha på borden, arrangemang till entrén, vigselplatsen, buffébordet, baren… Kanske vill ni slå på stort och ha en blomsterbåge eller blomstervägg? Vi kan både hjälpa er att skapa arrangemang, eller tillhandahålla er med de blommer ni behöver för att pyssla själva.