Sortiment

Säsongens blommor

Vi har alltid ett stort utbud av säsongens blommor. På vårvintern frossar vi i tåliga penséer och lökväxter, under vår- och sommar blommar pelargoner och sommarblommor ikapp i växthusen. På hösten kommer krysantemum, cyklamen, ljung, höstlök... och framåt jul är det julrosor, julstjärnor, amaryllis och hyacinter som gäller.

Färska snittblommor

Vår snittkyl fylls på med färska snittblommor flera gånger i veckan. Våra florister hjälper dig gärna med att binda vackra buketter och skapa blomsterarrangemang för livets alla stunder. Det finns alltid färdiga buketter att välja på, eller så skapar vi någonting eget enligt dina önskemål.

Presenter & grupper

Bortbjuden? Vi har alltid fina gå bort-presenter att välja på! Plocka ihop en egen liten presentpåse, kanske en korg med godsaker, eller låt oss plantera en härlig blomstergrupp - här är det bara fantasin som sätter gränser. Vi har alltid färdiga alternativ att välja på, eller så ordnar vi någonting skräddarsytt till just dig.

Träd & buskar

I vår uteavdelning erbjuder vi från vår till höst allt från fruktträd och prydnadsträd till rosor och bärbuskar. Sortimentet varierar kraftigt från vecka till vecka - ring gärna till oss om du är ute efter någonting speciellt så kan vi se om vi kan beställa hem det du söker.

Inredning & krukor

Blommor och inredning går hand i hand tycker vi. Vi har ett stort sortiment heminredning från många olika märken. Hos oss finner ni bland annat handgjort porslin från Mateus, inredning från ERNST, italienska lerkrukor från Nordiq... och mycket, mycket mer. Vi har allt från ljusstakar, speglar och vaser till lampor, möbler och utekrukor.

Perenner

Från vår till höst har vi ett noga uvalt sortiment av perenna trädgårdsväxter hemma. Allt från klassiska "mormorsperenner" till klätterväxter, marktäckare och prydnadsgräs. Vi försöker alltid ha varianter för alla typer av trädgårdar hemma; perenner för skugga, stenparti, soliga lägen, som tål torka, som blommar, som stoltserar med frodiga gröna bladverk, för plantering i rabatt eller kruka. Behöver du planteringsråd och tips på vägen till en blomstrande trädgård hjälper vi dig gärna.

Jord & trädgård

Vi har ett välsorterat sortiment av jord och gödsel från Hasselfors Garden. Självklart har vi även redskap, produkter inom bekämpning, beskärning, bevattning, näring, skötsel, plantering, växtstöd... Oavsett vad du söker så är vår förhoppning att du ska hitta allt du behöver till din trädgård hos oss.

Krukväxter inomhus

Trenden