Tjänster

Homestyling

Det är mycket att tänka på inför en försäljning. Vi utför homestylinguppdrag, för att hjälpa dig lyfta fram de bästa egenskaperna i din bostad och på så sätt göra den så attraktiv som möjligt på marknaden. En tilltalande miljö kan göra mycket för slutpriset!

Blomsterbud

Vi levererar blommor inom Tranås. Företag betalar via faktura och vi tar endast 60 kr för utkörning inom stan.

Skötsel av krukväxter

Vi vårdar era växter och ser till att de trivs. Vi vattnar, ger näring, planterar om, håller dem dammfria och ser till att de inte drabbats av ohyra eller sjukdomar. Gamla, tråkiga växter ersätter vi mot nya fräscha. Vi erbjuder även kostnadsfria konsultationer om vilka växter som skulle passa hos just er.

Bevakning av födelsedagar

Lämna oss en lista på Era anställdas (eller varför inte viktiga kunders) födelsedatum så ordnar vi med en påminnelse till Er och därefter, om så önskas, en  gratulationsblomma.

Trädgårdskonsultation

Oavsett om du ska nyanlägga eller göra om en befintlig trädgård ger vi dig gärna tips och råd på vägen. Vi erbjuder konsultation inom planering, utformning, växtval och allt som hör trädgården till.

Design & uppfräschning av rabatter

Vi kan ge förslag på hur Ert företags utemiljö kan förbättras genom välplanerade rabatter. Entrén är ju det första kunden ser av företaget och första intrycket är viktigt!

Skötsel av utekrukor

Vi erbjuder dig att ta hand om Ert företags utekrukor med skötsel och omplantering efter årstid.

Vi erbjuder även:

Brudbuketter
Kondoleansbuketter
Gratulationsbuketter
Avtackningsbuketter
Nyöppningsbuketter

... och blomsterarrangemang i alla dess former.

Scroll Up