Tjänster

Bröllop

Vilken ära det är att få vara med och skapa blommor till en av livets största dagar! Oavsett om ni bara önskar en brudbukett eller vill ha hela paketet med brud- och tärnbuketter, corsage, bordsdekorationer, dekorationer till vigselplats m.m. så hjälper vi er gärna. Kontakta oss för att boka konsultation eller kom in till oss så sätter vi oss ner och går igenom era tankar och önskemål inför er stora dag.

Homestyling

Det är mycket att tänka på inför en försäljning. Vi utför homestylinguppdrag, för att hjälpa dig lyfta fram de bästa egenskaperna i din bostad och på så sätt göra den så attraktiv som möjligt på marknaden. En tilltalande miljö kan göra mycket för slutpriset!

Blomsterbud

Vi levererar blommor inom Tranås. För mer information om blomsterbud klicka här.

Begravning

Vi hjälper dig gärna att ordna en personlig sista hälsning till din närstående. Vi har stor erfarenhet av alla typer av sorgbinderier och stöttar dig gärna i ditt val av dekoration, material, färg och utförande. Kontakta oss för att boka konsultation eller kom in till butiken så sätter vi oss ner och går tillsammans igenom era tankar och önskemål.

Trädgårdskonsultation

Oavsett om du ska nyanlägga eller göra om en befintlig trädgård ger vi dig gärna tips och råd på vägen. Vi har stor erfarenhet av trädgårdsplanering och erbjuder konsultation inom anläggning, utformning, växtval och allt som hör trädgården till.

Företag & utemiljö

Vi kan ge förslag på hur ert företags utemiljö kan förbättras genom välplanerade rabatter eller planteringar i krukor. Entrén är ju det första kunden ser av företaget och första intrycket är viktigt! Vill ni fräscha upp inne i företagets lokaler kan vi hjälpa er med val och placering av krukväxter, krukor och andra inredningsdetaljer. Skötsel och omplantering efter årstid går också att lösa.