Sticklingevent med växtloppis

Växtloppis hos Ljungs Trädgård

Gå gärna med i vårat evenemang på Facebook (länk) – där kan du hålla dig uppdaterad om eventet!

När Lördagen den 6 oktober 2018 kl 12-15
Var Ljungs Trädgård i Tranås, mitt emellan Jönköping och Linköping

Såhär fungerar växtloppisen
Ni besökare är varmt välkomna att ta med egna sticklingar eller stora växter som sedan hos oss byts in mot poletter Det är naturligtvis helt valfritt – det går lika bra att komma utan. Poletterna kan sedan användas för att “köpa” andras sticklingar/växter på plats – på så sätt byter man gratis med varandra. Sticklingar ger 1 polett/st, mellanstora krukväxter ger 2 poletter/st och stora krukväxter ger 3 poletter/st. Exempelvis, har du med dig fyra sticklingar och en stor krukväxt får du 4 + 3 poletter av oss och kan sedan alltså använda dina totalt 7 poletter att “köpa” andra besökares växter för.

För att hålla växtloppisen så rättvis som möjligt kommer det inte vara tillåtet att köpa varandras sticklingar med pengar, utan endast poletter gäller. Våra sticklingar är dock till salu som vanligt (och kan inte heller köpas för poletter). Vill du vara säker på att kunna byta till dig växter, ta då med dig någonting eget! Besökares växter som mot förmodan inte blir bytta får besökaren självklart ta med sig hem igen.

Vad vi erbjuder under dagen
– Vi kommer att sälja egna sticklingar av annorlunda och trendiga krukväxter till bra priser
– Butiken kommer vara fylld med nya växter som är heta på marknaden, kom och beundra dem eller passa på att shoppa loss
– Vi kommer ha ett begränsat antal exklusiva sticklingar som endast är till salu under själva eventet – bl.a rotade Monstera variegata till bra pris
– Tävlingar med fina priser
– Få tips och råd av vår kunniga personal
– Fika

Naturligtvis gratis inträde och fritt deltagande för alla.

Jag vill ta med mig växter!
Vad kul! Vi vill gärna att du föranmäler dig och anger hur många växter du planerar att ta med dig, så att vi kan arrangera eventet så bra som möjligt. Sista dag att föranmäla sig är 4 oktober 2018. Föranmälan sker till anna@ljungs-tradgard.se, märk mejlet med “Växtloppis”. När vi bekräftar er föranmälan kommer vi även att berätta mer ingående hur loppisen kommer att fungera, vilka regler som gäller och vad du behöver tänka på.

Kom och umgås med likasinnade i vacker miljö, samtidigt som du får chansen att uppdatera din växtsamling.

Hoppas vi ses!